Oog voor Stijl

Think outside the box!

Oog voor Stijl is een creatief ontwerp- en illustratie bureau waar je voor al je communicatie en concepten terecht kan...

Huisstijl, flyers, brochures, kranten, illustraties en webdesign zijn bij Oog voor Stijl vertegenwoordigd. Ook een hele campagne opzetten en uitwerken is geen probleem.

Je maakt als bedrijf of organisatie een groot verschil als je er visueel tussen uitspringt. Het is een cliché maar een beeld zegt echt meer dan duizend woorden.

Mijn motto is: Think outside the box! Bent u hier als bedrijf of organisatie aan toe? Neem dan contact op met Oog voor Stijl. Om alvast een indruk te krijgen kun je rustig rondkijken op deze site.

Groetjes Kim

Actueel

Droom komt uit! 

Ons interactieve prentenboek TEGEN PESTEN: ‘Krabbetje Kor wil rechtdoor!’ uitgegeven door C de Vries Brouwers in Nederland en België!

Zondag 24 maart 2019 zal topper Dieuwertje Blok het boek voorlezen en Dos Hermanos bekend van Het Klokhuis optreden met het lied; ‘Ik pest niet mee! Daarna zal ‘Stichting omgaan met pesten’ met de kids een ‘ik sta sterk-dobbelsteen’ maken.  Meld je aan! 

Ik: Kim Aukema; bedenker & illustrator van dit prentenboek is als tiener op school erg gepest en Erika Meershoek; de tekstschrijver zag pesten op school maar greep nooit in.

Wij hopen met dit boek kinderen bewust te maken dat pesten niet tof is. Word jij gepest? Stap net als Krabbetje Kor naar iemand die je vertrouwt en praat binnen jouw groep over pesten. Samen een oplossing vinden geeft een goed gevoel, iemand anders gaan pesten niet. Wees flink en schiet te hulp als er iemand in je omgeving gepest wordt!

Programma

14.00 Inloop-Bibliotheek Haarlem Centrum.

14.15 Intro Kim Aukema

14.20 Stichting omgaan met pesten

14.30 Overhandiging boek Dieuwertje Blok & leest voor

14.50 Dos Hermanos zingt: ‘Ik pest niet mee!’ Luister op YouTube 

15.00 Boekverkoop door de Vries, limonade, hapjes en knutselen met ‘Stichting omgaan met pesten’

15.30 Eind

Meld je gratis aan!